fórum ako pre mňa, ďakujem!
inak som si pozrel to video s Beňovou a bolo to chytľavé :S
a k tematike sa nevyjadrujem lebo dnes nemám náladu na hádky ani flejmy
Ze vas to bavi.. Tesim sa na migrantov.. Viete si predstavit tie ich buduce dcery tie krasne mulatky? Navarim bryndzove halusky a privitam ich s otvorenou narucou
Medzinárodná blamáž v Bratislave. Extrémisti v kuklách z protestu proti utečencom vtrhli na trať cyklistických pretekov World City Downhill Tour a napadli viacerých divákov aj jedného z kameramanov.
Maskovaní extrémisti hádzali na Hlavnej stanici kamene, fľaše a dlažobné kocky na rodinu zo Saudskej Arábie, ktorá mala so sebou aj kočík s malým dieťaťom.
a toto su tusim ti neextremisti o ktorych hovoris
dakujeme za tento "nezavisly popis", teraz si mozes jebnut kamen o hlavu a bude nam tu vsetkym lepsie
nech len prídu, bude mať kto robiť na spoluobčanov, keď už toľko našich mladých tiež migruje, ale západnejšie + budeme mať nové gangy a polícia dostane nejaké všimné, to že tu stúpne kriminalita a pod. nevadí, brusel dohliadne aby slováci neboli takí rasisti
zaujimave, že nemôžeme všetkych imigrantov hádzať do jedného vreca s teroristami, ale zjavne je možné hádzať všetkých odporcov kvot do vreca s neonacistami
@lacokokotar Ja hovorím o tom kde som bol. To že skupina výtržníkov sa odtrhla o čom nemal nikdo šajnu nemôžem. o tom som sa dozvedel doma. A povedal som že to bolo zmiesané. boli tam aj extrémisi a jednotlivci provokatéri
"Relatívne pokojne" sa ma na Obchodnej pokúsil napadnúť jeden o hlavu a pol nižší, vyholený klaun v Thor Steinar triku, ale po 15 sekundách a dvoch neúspešných pokusoch o úder sa akosi zosral a dal si odpich. Čakal som, že vydrží dlhšie, hrdina.
Ale jediné šťastie je to, že "rodiny s deťmi" sa dnes v podstate nekonali a jadro Kotlebových poslucháčov na SNP tvorili zase raz len vylízaní neonazi degeneráti.
@rocafella vies, ja som len vybral niektore casti tvojho postu a podrobil som ich konfrontacii s realitou. na tvojom mieste by som sa hanbil ako pes ze som sa zucastnil na takomto pochode, kde sa hajlovalo a napadali sa ludia len kvoli tomu ze su arabi. ale ty o tom este pises akoby to vlastne bolo v pohode. kokot. rad by som ta videl ako prides niekam do talianska do pristavu kde sa ti ludia zhlukuju po prichode do europy a budes ich posielat naspat domov. by si sa rozplakal ako male decko a rychlo by si zabudol na tych vyholenych imbecilov, ktori dnes mozno prvykrat v zivote videli nejakych "imigrantov" inak ako na videu so zlym popisom na youtube alebo na facebooku. » video.tyzden.sk/tomas-pristiak/... tusim samotni clenovia mensy prisli!
@lacokokotar Nepíšem, že to je v pohode rovnako som napísal, že s mnoho vecami som sa nestotožnoval. Ja som tam bol ako pozorovateľ. Nestotoźňujem sa s prejavmi násilia a nenávisti.
inak celkom vydarená akcia, určite to malo zmysel, našli sa tam určite aj provokatéri, ale nedá sa za každého zaručiť. Média samozrejme niečo poprekrúcajú, niečo prifarbia, vyberú len to, čo sa im hodí, ale na to sme zvyknutí...
Aj tak sa tým nič nevyriešilo, po 2 týždňoch to tu utíchne rovnako ako pri Gorile a iných situáciách. Tie pochody si papaláši púšťajú na dobrú noc pri krbe a vínku vo vile za nakradnuté milióny.
To, že sa pár ľudí prejde po ulici mesta malého sLOVENSKA nemá na politikov, našich ani európskych, žiadny dopad.
Kým sa tí kári nezačnú báť o svoje zdravie a životy, tak sa nič nezmení.
diky za nazor, myslim ze nezavisly opis sa ti podaril.
+ za usmevne udalosti
okrem utecencov, k nim sa mi nechce vyjadrovat ma dost
mrzi, ze na slovensku narastol pocet tychto extremistickych skupin
Je super, že si nám niečo také napísal. Presne ako hovoriš- médiá zavádzajú, preto nepozeram televízor, nepočúvam rádio a pod. Nebyť birdzu, ani by som nevedela, že sa dnes konal protest. Je milé, že slovensky národ konečne urobil.niečo zmysluplné
@hadimistr
ved jasne, pozri sa na to takto, je to vec verejna, moze to mat dopad na priebeh v state.
To ,ze sa ludia o to konecne zaujimaju je super, ved to je cielom demokracie.VLADA LUDU, ked ludia nebudu mat zaujem tak to bude len horsie
Hej fajn nápad a všetko... , ale podaktorí ste asi dobre naivní , dopad v štáte ? ale no tak.
NIČ sa nezmení a to čo chce EU sa stane aj keby ste sa na hlavu postavili , tá vaša demokracia , referendá a podobné srandičky sú na smiech
bože, že som nič nevidel doobeda som siel cez centrum a potom som bol od poobedia v robote a to som chcel vidiet tych nabudenych Slovakov, ktori si myslia, ze pochodom niečo zmenia... ako keby pochody na Slovensku niečo menili
Na proteste, ktorý organizujú náckovia by som sa nezúčastnila, ani keby mi mali ruky uťať... Tak na mieste protestujúcich by som sa nedivila, že ich ľudia všetkých nazývajú náckami.
Tym, co suhlasia s prijatim migrantov by som povinne nakazal ubytovat aspon jedneho z nich doma a hned by zmenili nazor, pokrytci. Nie som ochotny financne prispievat na ubytovanie, stravu a liecenie utecencov z mojich zarobenych penazi.
@tralalibang neorganizovali to nackovia, ale slovenski fanusikovia a medzi hlavnymi bol aj antifak. Nie kazdy fanusik je hned nacek. @antifunebracka zfa sa ti, ze som romka? Dojdi mi to povedat do ziliny.
bože, už si konečne vygúglite pravdu o kvótach!!!! Žiadnych 800 imigrantov sem EÚ neposiela a ani nepošle! Kvóty sú o niečom inom, najprv sa informujte, vzdelajte o nich a potom sa k tomu vyjadrujte!!!
@campino To nie je pravda, hlavným organizátorom je združenie Alternatívna cesta, na ktorej čele je Lukáš Kopáč, čo je nácek ako sviňa. Okrem toho tam rečnil Kotleba, ktorý okrem toho, že je nácek je ešte pokrytec a kokot.
@44 hej, nebude to tích cca 800 - 1600, len nejaké percentíky z nejakéhourčitého, ohraničeného množstva, (kusov,
..ale -ciel plánov EU a kdoviekoho ešte v pozadí je, okrem iného, ohladom množstva že to budú nakonec niekolko % - 1 - 2 - 3 desiatky percent z CELKOVEHO, UPLNEHO poctu ..(radikálnich) islamistov
( = napr. pre českú republiku to má byt v konečních sumách 180 ++ TISISC muslimov KAZDY rok,
a Svk tiež tak podobne, 100 - 150 tisíc..
plus bude sa to určite zvyšovat každoročne, so stúpajúcou vlnou imigrácie..
:/(
@mm47
to nie je naivita!!!
naivita je myslieť si ,že žiadny dopad na vnútroštátne záležitosti to mať nebude !
Z tvojho komentu vidím ,že právo hlasovať o veciach verejných, ti je ukradnuté
@campino@24 keby nahodou da kuklacovi dole kuklu by ho tak rozjebali paci sa mi aka si naivna.
otazka si rovno zo ziliny ci napr. z kysuc?
a presne super ze sa to zorganizovalo aj nabuduce uz teraz sme mimo svk za bandu kokotov vdaka tomu preteku a to nehovorim o tom utoku na tu rodinu. Slovensky nazionalista a islamsky extremista uplne rovnaka spina
@tralalibang hlavnym organizatorom bol USP , to ze sa tam prikmotrili nackovia je pre ich hanbu. Kazdopadne z tych 7500ludi bolo cca 600 neonacistov, 300 policajtov v civile.
Nevies o tej akcii nic, ani to ake provokacie robili policajti. Napriklad jedna z nich bola "nahodna arabska rodina na stanici" .
Zober si domov jedneho moslima , odporucam!
a samozrejme klasicke vyhovorky nazi kokotkov : zaplateni provokateri,zober si domov moslima..... ty si hi snad ides brat domov ked sa do toho tak jebes? Ci jaaaj sme pridu sami chlapi podla videii starych 5 rokov co ani niesu z Francuzska
Ja sa dištancujem od akéhokoľvek prejavu intolerancie, nenávisti, rasizmu a nacizmu.
Najsmiešnejšie je ako každeho idete hádzať do jedného vreca ak bol na proteste ale ako to, že rovnakým spôsobom neposudzujete migrantov? Tam už robíte rozdieli že áno môžu tam byť teroristi ale aj deti, slušní ľudia, chudáčikovia a pod.
Áno malo by sa im pomáhať ale prijať ich dem nie je riešenie. Celý tento systém je na hovno. Na Slovensku je to bieda. Ja ako mladý človek a skoro každý druhý som na tom tak, že od štátu nemám nič ako občan Slovenska.
Ak chce človek bývať vo vlastnom je nútený si brať hypotéku, zadĺžiť sa a potom robiť otroka v nejakej firme. Človek ak si chce založiť rodinu nemôže lebo si to nemôže dovoliť. Sú tu mizerné platy na Slovensku. Poznám viacero párov čo obaja robia za 400€ a keď posplácajú všetko ledva vyžijú.
Ale áno v tejto dobe sem je správne prijať ľudí a dopriať im to čo si bežný občan v tejto krajine nemôže dovoliť. Prečo sa Európa nestará o to aby sa nám zlepšila životná úroveň?
Z tých migrantov čo som videl na videách sú 80% značkovo oblečený a nevidel som tam ľudí, ço by vyzerali vyhladovaný a podobne. Na to aby človek z Afriky sa sem dostal je nútený platiť tisíce eur. Odkiaľ ich majú ak zarábajú 1,5 eura na deň?
Celá táto šaškáreň funguje tak, že tí čo sú už v Anglicku a Škandinávskych štátoch posielajú peniaze domov aby si sem dotrepali celé rodiny. Preço ak by boli na tom tak mizerne prečo sa netešia nech sú hocikde ale idú do tých najbohatších štátov? Mne ak by išlo o život fakt by som sa tešil hocikde lebo som skromný a nepotrebujem špekulovať a vyberať kde mi dajú najviac. Ak by som bol fakt v ohrození života s radosťou by som niekde vo Venezuele zametal ulicu len aby som mohol žiť a to je pud sebazáchovy a nie tieto špekulácie. Najlepšie je,že na99% ak by nám sem chceli niekoho pričleniť tak ani oni by sem nechceli ísþ lebo nie sme pre nich dosť dobrí a bohatí.
Mala by sa riešiť situácia v ich krajinách v prvom rade aby nemali dôvod utekať. Som za pomoc ale v ich domovine. Prípadne hľadať konštruktívne riešenie tejto problematiky. Lebo teraz ak sem prídu obyvatelia celej Afriky to je riešenie? Nie je. Celú Európu táto situácia destabilizuje.
lol, aj ja som bol vcera v bratislave, a zabudol si opisat svojich kamosov co hadzali do roddinky kamene, tvoji kamosi co hadzali dlazobne kocky do aut, alebo tvoji kamosi co prisli robit len bordel...
@campino jaaaaj tym sa dost vysvetluje A to slovensko slovakom vykrikuju posrani nackovia aj na pochode kde si chodia uctit Tisa btw. A protest organizovala alternativna cesta nie? aj vytvorila udalost? Aj v tv hovoril za cely protest ten typek co ma tu alternativnu cestu. Tak co si vymyslals ze to neorganizovali nackovia? A ludia co na proteste vystupili? Magat,Misun , Kotleba to je kto ?
@ork92 Povedz to aj dôchodkyni čo tam bola. Aj dedovi čo tam bol. Aj rodinke s deťmi že jej kamoši hádzali. Sranda, že istá skupina ľudí si stále vyberá len to svoje. Ty si úplne taký istý jak tí nackovia čo tam boli. Ak by si čítal čo som písal by si pochopil. A prečítaj si komentár @57. Ake je škoda tu niečo písať lebo istá skupina si furt ide svoje a len obviňuje a hejtuje
A by si sa čudoval bol som tam tuším aj pri tom incidente ako jedna skupina išla a hádzala kamene a tuším tam bola tá rodina ale to že druhá skupina protestujúcich dokonca aj holohlavých sa ich zastala, kryli ich a nadávali na týčh čo hádzali či sí j*bnutí. Lebo ak je niekto kkt tak môźe za to on a nie skupina. Ako som hovoril bolo to tam zmiešané a provokatérí sú všade Antifa a podobné sračky sú to isté ako náckovia a spol. Jedno vreco je to obe skupiny sú extrémistické.
@57@Rocafella "..Na to aby človek z Afriky sa sem dostal je nútený platiť tisíce eur. Odkiaľ ich majú ak zarábajú 1,5 eura na deň?
Celá táto šaškáreň funguje tak, že tí čo sú už v Anglicku a Škandinávskych štátoch posielajú peniaze domov aby si sem dotrepali celé rodiny..."
aj to, ale to je len úplne minimálna čast pokrytia financovania tejto černošskej islamskej invazívnej ..imigrácie, stahovania národov II
..pre mnohích tu (najma "sluníčkárov" by bolo velkým prekvapením (nielen) priame a otvorené vylovenie, a pomenovanie zdrojov ich dotovania moslimskích vln..
(príjmy z ropních polí ISIL-u, podpora Iránom, atd..
nj, plíživá islamizácia EUropy, ozaj im ide všetko tak jako bolo tajne dohodnuté na 1nedávnej konf., stretnutí najvyšších muoslimkích duchovních, imámov a ajjatolláhov islamskích krajín, (moslimkích štátov..
@tralalibang@barky Dobre boli to všetko náckovia tak ako všetci migranti sú kriminálnici, zlodeji, vrahovia znásilňovači, teroristi Milujem ak si niekto ide furt svoje zaslepene.
@rocafella hej vlastne mas asi pravdu, my narod holubiči, čo vsetkych hostime solou a chlebom, by sme sa mali nad sebou zamysliet postavit okolo statu velky mur a ludi co v mynulosti emigrovali do ameriky alebo nemecka vyhlasit za statnych vyvrhelou ?
@tralalibang Nevravím, že sú všetci náckovia, vravím že ORGANIZÁTORI sú náckovia a teda nemôžeš sa diviť ľuďom, že si potom myslia, že sú tam všetci náckovia.
Ďalší, ktorý nevie čítať...
A aj @barky písal o ORGANIZÁTOROCH tak neviem, kto si tu ide zaslepene svoje
@tralalibang neviem čítať lebo aj mňa tu už niekto označoval za nácka a źe "moji" kamoši hádzali kamene po niekom.
Išiel som tam čisto zo zvedavosti aby som si spravil svoj vlastný obraz a nie čo budem čítat v novinách a diskusiach
Čo sa týka príhovorov bolo to také, že vystupoval a Kotleba ale vystupovali tam úplne nezávislí ľudia čo absolútne sa nedá spájať s náckami ako rôzny aktivisti, primator a tak. Čo rečnili nie o migrantoch ale vláde a EÚ. Riešila sa naša situácia ako sme na tom.
Myšlienka bola ako som pochopil: "Nenechať si diktovať od EÚ vo všetkom, poslušne len poslúchať a žit v biede. Fico je schizofrenik lebo hlása proti migrantom ale jeho poslanci hlasujú v Bruseli za ich prijatie. A tak dál."
V otázke prijatia a neprijatia to bude vždy pomer proti migrantom 60% za migrantov 15% zbytku je to jedno.
Nechápem ako sa ľudia dokážu toľko hádať na takýchto veciach ale asi nemajú čo robiť Mali by sme držať spolu ako ľudia (nemyslím extrémistov na oboch stranách).
@rocafella Ja som za, aby sa viedla spoločenská diskusia, oba tábory vedia prispieť niečím k tomu, aby sa prijalo najvhodnejšie riešenie. Na druhej strane serióznosť včerajšej udalosti je veľmi spochybnená tým, že ju organizujú extrémisti a výtržnosti spojené s medzinárodnou hanbou. Aj ty musíš uznať, že toto nie je spôsob, akým by sa mala viesť rozumná diskusia. A že väčšinu budú teraz posudzovať podľa tej menšiny, vždy to tak bolo a vždy to tak bude.
Aj @barky v @68 má či chceš alebo nie pravdu, vieš nie všetci hovoria o všetkých, čo sa zúčastnili ako o náckoch... Len takto sa to nerobí, určite sa dalo vyjadriť svoj názor aj bez vedomej či nevedomej podpory náckov...
Podporovanie čierneho rasizmu-skupinky typu "ľudia proti rasizmu",teda ľudia proti právam bielych ľudí-je legálne,ale keď náhodou niekto povie,že tu nechce skurvených negrov a zdvihne pravicu ako prejav súhlasu,tak je to hneď nezákonné.
Kedy si ľudia uvedomia,že Slovenský štát bol a aj vždy bude jednoznačne najvyspelejšie obdobie našej histórie? Nikdy sa už nedostaneme na takú ekonomickú,spoločenskú či kultúrnu úroveň.
sak dnesni najvacsi demokrati a liberali, ak sa ludia nestotoznuju s nimi, tak su automaticky najhorsi, nemaju sa pravo vyjadrit ale medzi sebou sa vsetci hladia aki su super progresivni a tolerantni
Krajšie sa to už povedať nedalo a mimochodom asi sme boli niekde kúsok od seba, lebo tú hlášku: daj si dole prilbu, nejsi na hokeji ! kričal jeden týpek vedľa mňa
@grietusha ako sa k nim správali? bez nás by nemali vôbec nič,ani ten kúsok vzdelania či medicíny...však prečo k nám sem utekajú? lebo nevedia normálne žiť a viesť krajinu a chcú nám to svoje zlo vnútiť.
A nadradenosť,je jasné že biela a žltá rasa sú nadradené-stačí si porovnať úroveň krajín černochov a bielych a hlavne ako sa správajú.
Strach z neznámeho? Ja s tým mám osobnú skúsenosť,takže mne to je známe a nechcem aby takto ublížili aj ďalším z nás.
@badsam blablabla Ja to nikdy nezistím, ja viem, že je nesprávny... Vieš pracujem s ľuďmi a veľakrát som mala možnosť sa presvedčiť, že ľudia inej farby pleti sú mnohokrát slušnejší, ako tí "biely." Hovadá sa nájdu aj medzi bielymi a koľko ich je
@tralalibang myslíš nami vychovaní.choď do afriky a uvidíš ako sa tam budú k tebe správať.ja som sa stretol len s tými čo sem prichádzajú so svojou výchovou.
@tralalibang Da prachy ? A na kolko ? Tych smiesnych 6000 eur, co staci na 4 mesiace (1500€ na mesiac), a to su aj nase peniaze, okrem toho castokrat ich musime liecit na rozne choroby, a ak napr. niektory dostane rakovinu, naklady su aj 30 000 eur za rok len na liecbu, to hovorila veduca centra pre utecencov pri bratislave nedavno v tv.
@barky videl som v tv co hovorili...dobre koncim s tebou.... @tralalibang tie konflikty co sa tam vytvarali bolo dielo policajtov (akoze extremistov) , tak ako tie kamene, tak aj nastrcena arabska rodina. To ze sli na tie preteky bolo mierene na toho fetackeho kameramana, ktori nataca chuliganov na zapasoch..
A chod do pice sa starat o ludi z proti rasizmu durkovskeho ci jak mu meno. @antifunebracka no ze ked dojdes do ZA za mnou, tak ti vysvetlim moj povod a romsky to urcite nie je. Ale silne pochybujem, ze dojdes
@campino ano ano vsetko bola nastrcene ty si totalne naivna. Nackovia nikdy za nic nemozu,aj v Nitre to nebola ich vina ked fackala babu pred barom . Ktory z tych tupych kokotov ta naklada ze tu pises take sracky. Sranda ze status Akcna skupina vzdor Trnava ktory uz stiahli ale fotky su : Prepacte ze na preteky vtrhli primitovia z Nitry a atd......
Status kamaratky: Trnavsky nackovia dosli z pochodu chlastali sa z panelaku a chvalili sa komu dali na hubu.
ano ludia ktori vyhladavaju nasilie na futbalovych zapasoch kvoli ktorym sa tam boja ist rodiny z detmi , cloveka zmlatia za iny uces.. ano to isto neboli oni ale provokateri.. ty si totalne retardovana.
A samozrejme aj ja sa vyfotim z fonom vedla policajneho auta to znamena ze som zaplateny? Vidno ze si z jednoduchsieho oravskeho regionu lebo racionalne uvazujuci clovek nemoze byt takto postihnuty
@campino pravda sa zle číta že? Ty váž slová a tých zaplatených provokatérov si nechaj
K tej fetke radšej s dredmi a pre nazis za fetaka ako byť vymlety holohlavy kok čo hádže skaly po decku v kočíku
(ževraj arabáši z tej famílie tu už nechcú ostat na Svk, mohli by si vziat nas5 zo sebou aj svojich dalších pár 100 tisíc - x milionov kusov ..súkmeňovcov..
(v celej EUrope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
inak som si pozrel to video s Beňovou a bolo to chytľavé :S
a k tematike sa nevyjadrujem lebo dnes nemám náladu na hádky ani flejmy
@sisi092 Reálne tam bolo pár tisíc. Ťazko povedať odhadom. mohlo byť 3000-5000
V každom prípade je to zloba veľká!
Medzinárodná blamáž v Bratislave. Extrémisti v kuklách z protestu proti utečencom vtrhli na trať cyklistických pretekov World City Downhill Tour a napadli viacerých divákov aj jedného z kameramanov.
Maskovaní extrémisti hádzali na Hlavnej stanici kamene, fľaše a dlažobné kocky na rodinu zo Saudskej Arábie, ktorá mala so sebou aj kočík s malým dieťaťom.
a toto su tusim ti neextremisti o ktorych hovoris
dakujeme za tento "nezavisly popis", teraz si mozes jebnut kamen o hlavu a bude nam tu vsetkym lepsie
zaujimave, že nemôžeme všetkych imigrantov hádzať do jedného vreca s teroristami, ale zjavne je možné hádzať všetkých odporcov kvot do vreca s neonacistami
Ale jediné šťastie je to, že "rodiny s deťmi" sa dnes v podstate nekonali a jadro Kotlebových poslucháčov na SNP tvorili zase raz len vylízaní neonazi degeneráti.
K teme:
Je super, ze sa nieco take zorganizovalo! SLOVENSKO SLOVAKOM!
To, že sa pár ľudí prejde po ulici mesta malého sLOVENSKA nemá na politikov, našich ani európskych, žiadny dopad.
Kým sa tí kári nezačnú báť o svoje zdravie a životy, tak sa nič nezmení.
» scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/...
+ za usmevne udalosti
okrem utecencov, k nim sa mi nechce vyjadrovat ma dost
mrzi, ze na slovensku narastol pocet tychto extremistickych skupin
Kto teba nijako meob!medzuje v tvojom zivote tak neobmedzuj ani ty jeho..
Zase len stracate cas a energiu pisanim tu o problemoch s ktorymi aj tak nic nenarobite a vase nazory maju nulovu hodnotu..
Skuyste sa starat viac o seba a svoj zivot..ak chces zmenit svet musis zacat najprv od seba
ved jasne, pozri sa na to takto, je to vec verejna, moze to mat dopad na priebeh v state.
To ,ze sa ludia o to konecne zaujimaju je super, ved to je cielom demokracie.VLADA LUDU, ked ludia nebudu mat zaujem tak to bude len horsie
NIČ sa nezmení a to čo chce EU sa stane aj keby ste sa na hlavu postavili , tá vaša demokracia , referendá a podobné srandičky sú na smiech
@campino to povies aj ty, romka?
AMEN
» www.birdz.sk/forum/utecenci/...
@antifunebracka zfa sa ti, ze som romka? Dojdi mi to povedat do ziliny.
..ale -ciel plánov EU a kdoviekoho ešte v pozadí je, okrem iného, ohladom množstva že to budú nakonec niekolko % - 1 - 2 - 3 desiatky percent z CELKOVEHO, UPLNEHO poctu ..(radikálnich) islamistov
( = napr. pre českú republiku to má byt v konečních sumách 180 ++ TISISC muslimov KAZDY rok,
a Svk tiež tak podobne, 100 - 150 tisíc..
plus bude sa to určite zvyšovat každoročne, so stúpajúcou vlnou imigrácie..
:/(
to nie je naivita!!!
naivita je myslieť si ,že žiadny dopad na vnútroštátne záležitosti to mať nebude !
Z tvojho komentu vidím ,že právo hlasovať o veciach verejných, ti je ukradnuté
otazka si rovno zo ziliny ci napr. z kysuc?
a presne super ze sa to zorganizovalo aj nabuduce uz teraz sme mimo svk za bandu kokotov vdaka tomu preteku a to nehovorim o tom utoku na tu rodinu. Slovensky nazionalista a islamsky extremista uplne rovnaka spina
Nevies o tej akcii nic, ani to ake provokacie robili policajti. Napriklad jedna z nich bola "nahodna arabska rodina na stanici" .
Zober si domov jedneho moslima , odporucam!
Najsmiešnejšie je ako každeho idete hádzať do jedného vreca ak bol na proteste ale ako to, že rovnakým spôsobom neposudzujete migrantov? Tam už robíte rozdieli že áno môžu tam byť teroristi ale aj deti, slušní ľudia, chudáčikovia a pod.
Áno malo by sa im pomáhať ale prijať ich dem nie je riešenie. Celý tento systém je na hovno. Na Slovensku je to bieda. Ja ako mladý človek a skoro každý druhý som na tom tak, že od štátu nemám nič ako občan Slovenska.
Ak chce človek bývať vo vlastnom je nútený si brať hypotéku, zadĺžiť sa a potom robiť otroka v nejakej firme. Človek ak si chce založiť rodinu nemôže lebo si to nemôže dovoliť. Sú tu mizerné platy na Slovensku. Poznám viacero párov čo obaja robia za 400€ a keď posplácajú všetko ledva vyžijú.
Ale áno v tejto dobe sem je správne prijať ľudí a dopriať im to čo si bežný občan v tejto krajine nemôže dovoliť. Prečo sa Európa nestará o to aby sa nám zlepšila životná úroveň?
Z tých migrantov čo som videl na videách sú 80% značkovo oblečený a nevidel som tam ľudí, ço by vyzerali vyhladovaný a podobne. Na to aby človek z Afriky sa sem dostal je nútený platiť tisíce eur. Odkiaľ ich majú ak zarábajú 1,5 eura na deň?
Celá táto šaškáreň funguje tak, že tí čo sú už v Anglicku a Škandinávskych štátoch posielajú peniaze domov aby si sem dotrepali celé rodiny. Preço ak by boli na tom tak mizerne prečo sa netešia nech sú hocikde ale idú do tých najbohatších štátov? Mne ak by išlo o život fakt by som sa tešil hocikde lebo som skromný a nepotrebujem špekulovať a vyberať kde mi dajú najviac. Ak by som bol fakt v ohrození života s radosťou by som niekde vo Venezuele zametal ulicu len aby som mohol žiť a to je pud sebazáchovy a nie tieto špekulácie. Najlepšie je,že na99% ak by nám sem chceli niekoho pričleniť tak ani oni by sem nechceli ísþ lebo nie sme pre nich dosť dobrí a bohatí.
Mala by sa riešiť situácia v ich krajinách v prvom rade aby nemali dôvod utekať. Som za pomoc ale v ich domovine. Prípadne hľadať konštruktívne riešenie tejto problematiky. Lebo teraz ak sem prídu obyvatelia celej Afriky to je riešenie? Nie je. Celú Európu táto situácia destabilizuje.
Mier s Vami
@tralalibang vyjadrujes sa tak. A nebola som tam, ale mala som byt.
A by si sa čudoval bol som tam tuším aj pri tom incidente ako jedna skupina išla a hádzala kamene a tuším tam bola tá rodina ale to že druhá skupina protestujúcich dokonca aj holohlavých sa ich zastala, kryli ich a nadávali na týčh čo hádzali či sí j*bnutí. Lebo ak je niekto kkt tak môźe za to on a nie skupina. Ako som hovoril bolo to tam zmiešané a provokatérí sú všade Antifa a podobné sračky sú to isté ako náckovia a spol. Jedno vreco je to obe skupiny sú extrémistické.
Celá táto šaškáreň funguje tak, že tí čo sú už v Anglicku a Škandinávskych štátoch posielajú peniaze domov aby si sem dotrepali celé rodiny..."
aj to, ale to je len úplne minimálna čast pokrytia financovania tejto černošskej islamskej invazívnej ..imigrácie, stahovania národov II
..pre mnohích tu (najma "sluníčkárov" by bolo velkým prekvapením (nielen) priame a otvorené vylovenie, a pomenovanie zdrojov ich dotovania moslimskích vln..
(príjmy z ropních polí ISIL-u, podpora Iránom, atd..
nj, plíživá islamizácia EUropy, ozaj im ide všetko tak jako bolo tajne dohodnuté na 1nedávnej konf., stretnutí najvyšších muoslimkích duchovních, imámov a ajjatolláhov islamskích krajín, (moslimkích štátov..
Nechaj tak, vidíš že nevie čítať, tak jej to nevysvetlíš, že to sú náckovia všetci.
to bola ta myslienka toho protestu ?
Ďalší, ktorý nevie čítať...
A aj @barky písal o ORGANIZÁTOROCH tak neviem, kto si tu ide zaslepene svoje
Išiel som tam čisto zo zvedavosti aby som si spravil svoj vlastný obraz a nie čo budem čítat v novinách a diskusiach
Čo sa týka príhovorov bolo to také, že vystupoval a Kotleba ale vystupovali tam úplne nezávislí ľudia čo absolútne sa nedá spájať s náckami ako rôzny aktivisti, primator a tak. Čo rečnili nie o migrantoch ale vláde a EÚ. Riešila sa naša situácia ako sme na tom.
Myšlienka bola ako som pochopil: "Nenechať si diktovať od EÚ vo všetkom, poslušne len poslúchať a žit v biede. Fico je schizofrenik lebo hlása proti migrantom ale jeho poslanci hlasujú v Bruseli za ich prijatie. A tak dál."
V otázke prijatia a neprijatia to bude vždy pomer proti migrantom 60% za migrantov 15% zbytku je to jedno.
Nechápem ako sa ľudia dokážu toľko hádať na takýchto veciach ale asi nemajú čo robiť Mali by sme držať spolu ako ľudia (nemyslím extrémistov na oboch stranách).
Aj @barky v @68 má či chceš alebo nie pravdu, vieš nie všetci hovoria o všetkých, čo sa zúčastnili ako o náckoch... Len takto sa to nerobí, určite sa dalo vyjadriť svoj názor aj bez vedomej či nevedomej podpory náckov...
Kedy si ľudia uvedomia,že Slovenský štát bol a aj vždy bude jednoznačne najvyspelejšie obdobie našej histórie? Nikdy sa už nedostaneme na takú ekonomickú,spoločenskú či kultúrnu úroveň.
biely je založený na strachu z neznámeho. na pocite nadradenosti a na tom, že naša kultúra je tá správna.
čierny /a týmto ho nechcem obhajovať/ je založený na tom, ako sa bieli k čiernym správali.
A nadradenosť,je jasné že biela a žltá rasa sú nadradené-stačí si porovnať úroveň krajín černochov a bielych a hlavne ako sa správajú.
Strach z neznámeho? Ja s tým mám osobnú skúsenosť,takže mne to je známe a nechcem aby takto ublížili aj ďalším z nás.
bez nás by nemali ani kúsok medicíny?
objasni mi to prosím
Gratulujem.
@tralalibang tie konflikty co sa tam vytvarali bolo dielo policajtov (akoze extremistov) , tak ako tie kamene, tak aj nastrcena arabska rodina. To ze sli na tie preteky bolo mierene na toho fetackeho kameramana, ktori nataca chuliganov na zapasoch..
A chod do pice sa starat o ludi z proti rasizmu durkovskeho ci jak mu meno.
@antifunebracka no ze ked dojdes do ZA za mnou, tak ti vysvetlim moj povod a romsky to urcite nie je. Ale silne pochybujem, ze dojdes
Status kamaratky: Trnavsky nackovia dosli z pochodu chlastali sa z panelaku a chvalili sa komu dali na hubu.
ano ludia ktori vyhladavaju nasilie na futbalovych zapasoch kvoli ktorym sa tam boja ist rodiny z detmi , cloveka zmlatia za iny uces.. ano to isto neboli oni ale provokateri.. ty si totalne retardovana.
A samozrejme aj ja sa vyfotim z fonom vedla policajneho auta to znamena ze som zaplateny? Vidno ze si z jednoduchsieho oravskeho regionu lebo racionalne uvazujuci clovek nemoze byt takto postihnuty
K tej fetke radšej s dredmi a pre nazis za fetaka ako byť vymlety holohlavy kok čo hádže skaly po decku v kočíku
..no tak to isteeéé
(už začala mediálna masírka..
(ževraj arabáši z tej famílie tu už nechcú ostat na Svk, mohli by si vziat nas5 zo sebou aj svojich dalších pár 100 tisíc - x milionov kusov ..súkmeňovcov..
(v celej EUrope